Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, η Εταιρεία μας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Τρόποι Πληρωμής

Με αντικαταβολή κατά τη στιγμή της παραλαβής του προϊόντος και με την προϋπόθεση οτι το ποσό δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (βάσει νόμου 4446/22-12-2016)

Σε κάθε περίπτωση οι αποστολές με αντικαταβολή θα επιβεβαιώνονται και τηλεφωνικώς.

Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα για τις αγορές σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και χρησιμοποιεί το ασφαλές σύστημα της Alpha Bank. Η συναλλαγή σας διεκπαιρεώνετε εξ’ ολοκλήρου από τον διαδικτυακό χώρο της Alpha Bank, απολαμβάνοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Για όσους αδυνατούν να πληρώσουν με έναν από τους παραπάνω τρόπους υπάρχει και η δυνατότητα κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, αφού την κάνετε ηλεκτρονικά, θα πρέπει να κάνετε κατάθεση στον κάτωθι λογαριασμό και να μας ενημερώσετε.

ALPHA BANK GR 1601 4023 9023 9002 0020 024 94

(Δικαιούχος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα τα έξοδα επιβαρύνουν τον εντολέα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα θέλαμε στην κατάθεση σας να σημειώσετε στο όνομα καταθέτη, το όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που δηλώσατε στην παραγγελία σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή παρακαλούμε ενημερώστε μας με email ή καλέστε μας στο τηλέφωνο .